Löpning och mat
Ett varv som en gasell på savannen och allt känns mycket bättre.
Nu har jag nog överträffat mig själv i köket. Marinad på rödvin, honung, citron, chili och annanasbitar. Mycket chili. Oxkött i cm-tjocka skivor. Tre timmars marinering. Snabb stekning på båda sidor. Hälla av marinaden och bryna upp annansen ihop med vattenkastanjer. Serveras med potatis och en stor bit årslagrad magré. Inte alls så otäckt faktiskt.
Nå, duscha och sova. Natti!
Mötte en vän som jag inte sett på några år idag och hon berättade en alldeles hårresande historia om hennes senaste år. Jag sög åt mig lite grand av hennes känsla och det gav en inte så liten oro och ångestresa. Att det kan bli så tokigt. Att man vid 30 års ålder håller på att dö av ren och skär olycklighet. Att kroppen i det närmaste bestämmer sig för att avliva sig själv genom att sluta sova och inte behålla mat.
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home