Tuesday, March 25, 2008

Tisdag

En helt vanlig tisdag. En lång mörk vinter som lockat med vår flera gånger men blåst oss på konfekten med råge. För nu, nu jäsingens banan är det vinter, snö och is och jättehalt att cykla i sta'n!

Men det är som om något håller på att hända, kosan vänder. Sociala evenemang lockar!

De flesta vännerna har fyllt sin TP-tårta med vuxenpoäng. Sex små tårtbitar som ska in i tårtan, det finns så många olika att välja på. Bil, bolån, sambo, äktenskap, examen, kvällskurs för din egen skull, fast anställning? Just pick your choice, please.

Den slutgiltiga knorren på vintern lockar fram planerna för våren och längtan efter vännerna som setts sparsamt i vinter. Vi har jobbat, det har vi gjort allihop. Spridda över stor yta orkar man inte valla ihop flocken så ofta, men så har kanske behovet inte varit lika stort heller. Vi är vuxna och gänget fyller annan funktion. Vi har börjat samla medelålderspoäng, om än inte i större mängd. Men långsamt och säkert.

Idag fyllde jag på ego-karman, jag gick och tog en lång manikyr, det finns kort också, bara 60 minuter. Men inga häftiga färger, inga förlängningar. Bara prydligt, och det kändes skönt, bara väldigt skönt att rå om sig själv. Massagen är underbar och ger rysningar ända uppe mot bakhuvudet och jag njöt. För det är gott och skönt att få bara ta emot ibland.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home